Ugrás a kezdõlapra

 

A weblap tulajdonosa:

TRANSMATING BT
Cégvezető: Ecker Tamás
Székhely: 1123 Budapest Alkotás u. 39/b.
Telefon/fax: +36-1-213-7399
E-mail: transmating.honlap1@t-online.hu

Cégjegyzék szám: Cg.01-06-013259

A weblapot készítette:

TCP Design Bt
Cégvezető: Török Péter
Székhely: 1077 Budapest Király u. 69.
Telefon: +36-70-452-8888
E-mail: torpe@mentha.hu

Felelősség korlátozása:

A TRANSMATING BT honlapját látogatók, szolgáltatást igénybe vevők tudomásul veszik, hogy
  • a honlap bármely célú látogatását, használatát mindenki saját belátása alapján, saját felelősségére teszi;
  • a honlap látogatásával, használatával kapcsolatba hozható bármely hibáért, hátrányért, kárért a társaságot, illetve a honlap készítőit, az üzemeltetésben résztvevő feleket semmilyen felelősség nem terheli;
  • a TRANSMATING BT fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát külön értesítés nélkül bármely módszerrel megváltoztassa, egyes, vagy összes szolgáltatását megszüntesse;
  • a honlap más honlaphoz is kapcsolódhat, melyek használhatóságát a társaság ugyan folyamatosan ellenőrzi, de azok tartalmáért, a felhasználásból eredő bármely hátrányért, kárért mindennemű felelősségét kizárja.

A szerzői jogra vonatkozó kitételek

  • a honlapon található valamennyi információra a szerzői jogok a TRANSMATING BT-t illetik meg. Arról információ kizárólag személyes használatra tölthető le, de az ilyen módon felhasznált oldalakon továbbra is kötelező feltüntetni és megőrizni a szerzői jogra és más szellemi tulajdonjogra vonatkozó utalásainkat.
  • a honlapon található, az oldalkialakítására, általános megjelenésére és hangulatára vonatkozó információra a szerzői jogok a TCP Design BT-t illetik meg.
  • a TRANSMATING internetes portáljának kezdő oldalára mutató linkek elhelyezése előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül is megengedett.