Ugrás a kezdõlapra

SZEMÉLYI SÜLLYEDÕ


Dupla személyi süllyedő

A Moszkvai Bolsoj Theaterbe terveztük a képen látható dupla személyi süllyedőt. A berendezés érdekessége, hogy a működtetés módja: kézi. A ház emelése fogasléces emelővel, az emelőplató mozgatása görgős hajtólánccal és kézi erővel forgatott emelőművel történik. A berendezés tetszőleges helyre állítható, letalpalható és működtethető.

Platóméret : 0,78 x 1,5 m, emelési sebesség : 60 mm/hajtókar fordulat, emelési magasság 2 m, teherbírás 2 kN

Személyi süllyedő

A Moszkvai Bolsoj Theaterbe terveztük a képen látható személyi süllyedőt. A berendezés érdekessége, hogy a működtetés módja: kézi. A ház emelése fogasléces emelővel, az emelőplató mozgatása görgős hajtólánccal és kézi erővel forgatott emelőművel történik. A berendezés tetszőleges helyre állítható, letalpalható és működtethető.

Platóméret : 0,78 x 0,78 m, emelési sebesség : 100 mm/hajtókar fordulat, emelési magasság 2 m, teherbírás 1,5 kN

Személyi süllyedő 1

A Madách Színházba terveztük a képen látható gépi működtetésű személyi süllyedőt. A ház emelése lánccal, a plató emelése golyós orsóval és láncos löketsokszorozóval történik. Ez a berendezés három oldalról sima oldalfalu védőburkolattal veszi körül az emelt személyt, és minden szükséges biztonsági berendezéssel el van látva az alsószínpadi homályban történő működtetés esetére is.

Platóméret : 1 x 1 m, emelési sebesség 0,5 m/s, emelési magasság 2,5 m, teherbírás 2 kN

   

Személyi süllyedő 2